HONLAPKÉSZÍTÉS ÁRAK

Miért tervezünk honlapot?

Fontos megérteni, hogy a weboldal mindenek előtt egy eszköz, vagyis befektetés. Minél inkább megtervezett, vizuálisan átgondolt, marketing, illetve SEO szempontból megalapozott, annál nagyobb bevételhez fog segíteni a jövőben, hiszen ezzel győzzük meg ügyfeleinket az online térben, hogy a mi termékeinket, szolgáltatásunkat válasszák!

Munkámban elsődleges szempont ügyfeleim személyes igényei, valamint üzleti szempontjaik. Célom, hogy átfogó gazdasági tudásommal, marketinges rálátásommal mindig előttük járjak gondolatban, sokkal többet adva, mint amennyit elvárnak tőlem. Ezáltal nem csupán egy eszközt, de sokkal inkább az ehhez tartozó tudást is átadom munkámmal.

A weboldal kezelése, megfelelő időkapacitás mellett, gyerekjáték lesz, hiszen megtanítom az alapvető működését. Hogyan kezeld, bővítsed a tartalmat, hozzon létre posztokat, mire figyeljen oda. Ha ezek után bármilyen segítségre van szüksége, továbbra is állok rendelkezésre.

Mennyibe kerül egy honlap?

Alapvetően egy üzleti weboldal 120-150 ezer forintnál kezdődik, mely meghatározott igények esetén, akár 550 ezer forintig is felmehet! Webshopok, mérettől, funkciótól függően 250-600 ezer forint között mozoghat. Ezek mellett egyéni költségvetésre, igényekre is szívesen adok ajánlatot.

Árajánlataimban pontosan meghatározom az elvégzett feladatokat a tárhelyszolágtatástól, tervezésen át a weboldal gyorsításig. Igy szeretném garantálni az átlátható, ellenőrizhető munkavégzést.

Bármilyen kérdése van, vegye fel velem a kapcsolatot a +36 30 35 94 131-es mobilszámon

Kérjen ajánlatot!

EDU WEBMARKETING

TEL.:06(30)35-94-131

Email:hello@eduwebmarketing.com

SZOLGÁLTATÁSOK

WEBDESIGN TERVEZÉS

WEBLAP AUDIT

ARCULATTERVEZÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

KEZDŐ VÁLLAKOZÁSI PROGRAM

 

© Copyright 2020. Edu-webmarketing