TARTALOM. AHOL A SZÖVEG,
A DESIGN ÉS A FOTÓ TALÁLKOZIK

A tartalomkészítés elsődleges fókusza az olvasó. Fontos megértenünk, hogy mit keres, vagy esetleg mivel lehet felkelteni az érdeklődését.

Közösségi média tartalom

Alapvető célja, hogy problémákra adjon választ, feltett kérdésekre reflektáljon. Fontos megismerni, azonosítani a célközönséget, illetve analitikus módszerekkel vizsgálni a reakciókat. Amennyiben olyan bejegyzés tartalmat sikerül létrehozni, mely nézettségi növekedést generál az általunk vizsgált adatokban, akkor érdemes kielemezni, és új tartalmat létrehozni hasonló bejegyzésekkel. 

Ennek végcélja az ő problémáik megismerése, illetve ennek tudatában a megoldás megadása számukra. Ezek tudatában fontos, hogy a keresett témákat kulcsszavakban, vagy hosszabb kifejezésekben is ismerjük, hiszen szorosan kapcsolódik SEO tényezőkhöz.

Amiért velem jó dolgozni......

Amint korábban már említettem, alapvető vizuális szemléletem a pozitív érzelmek köre csoportosul, mely leginkább személyiségem legmélyéről jövő tartalom. Számos neuróbiológiai kutatás megerősítette, hogy milyen erős hatással lehet lenni másokra pozitív tartalmakkal, mosollyal, cukisággal. 

Szemléletemben, lelkületemben alapvető jelentősége van az élet igenlésnek, a dinamizmusnak, valamint az erős érzelmi képeknek, mely jelentősen hat másokra, így az eredmények is.

Az oldalon található anyagok kizárólag referenciaként szolgálnak!

Dental

Divat

EDU WEBMARKETING

TEL.:06(30)35-94-131

Email:hello@eduwebmarketing.com

SZOLGÁLTATÁSOK

WEBDESIGN TERVEZÉS

WEBLAP AUDIT

ARCULATTERVEZÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

KEZDŐ VÁLLAKOZÁSI PROGRAM

 

© Copyright 2020. Edu-webmarketing