Üdvözlöm!Brüll Ede vagyok. online marketing szakember, weboldal tervező. Összetett, kreatív, folyamatosan tanulni, fejlődni akaró. Aktív, dinamikus, ügyfeleit ötletekkel bombázó, fáradhatatlanul dolgozó, üzleti partnerei örömének örülő. Munkámban, hozzáállásomban egy dolog mindig közös lesz: a pozitivitás, mindannyiunkban meglévő energia, még ha néha nem is látszik, de hiszem, hogy lendületemmel, dinamikámmal hozzáadhatok valamit, ami mindannyiunkban közös! Ez az a plusz érték, melyet képviselek motivációmba, hogy megvalósítsuk üzleti álmait.

Szakmai múltam

Marketinggel, mint szakterülettel 13 éve foglalkozom. Partnereim között egyéni vállalkozások éppúgy megtalálhatóak, mint kis- és középvállalatok. Számos különböző területen dolgoztam, mint megbízott marketing szakember, illetve alvállalkozó. Legyen szó akár nonprofit, művészeti, fogorvosi, filmforgalmazói, vagy műszaki területről, átfogó ismeretem, adott piac gyors, precíz elemzése mindig lehetőséget adott olyan eredmények eléréséhez, melyek hosszú szakmai együttműködéseim alapját adják mind a mai napig. Fontosnak tartom, hogy nem csupán komplex gazdasági, illetve marketinges szaktudást, hanem a világból hozott nyitott szemléletet is képviseljek. Megragadva az egyediséget, folyamatosan új utakat keresve.

Amit hozzáteszek a munkámhoz

Alapvető természetemnek köszönhetően számtalanszor megtapasztaltam, hogy lehet másokra pozitívan hatni. Egy kedves szó, gesztus, karnyújtás, kirobbanó nevetés, mind-mind segíthet önmagunknak, s másoknak is kimozdítani egy nehéz helyzetből, gondterhelt állapotból. Ezt szeretném munkámban átadni lelkületemmel, gondolkodásommal, vizuális látásmódommal, s mindazzal, melyet együtt, közösen alkotunk majd Önnel.

Ami pedig előttünk...

Ami számomra fontos egy hatékony
együttműködéshez, valamint az üzleti sikerhez!

EDU WEBMARKETING

TEL.:06(30)35-94-131

Email:hello@eduwebmarketing.com

SZOLGÁLTATÁSOK

WEBDESIGN TERVEZÉS

WEBLAP AUDIT

ARCULATTERVEZÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

KEZDŐ VÁLLAKOZÁSI PROGRAM

 

© Copyright 2020. Edu-webmarketing