SEO. dIGITÁLIS FELADATOK öSSZESSÉGE, HOGY eGYRE fELJEBB kERÜLJÜNK A tALÁLALTI lISTA dOBOGÓJÁN.

A kereső optimalizálás által organikus forgalmat,
vagyis a fizetett hirdetésekkel ellentétben, ingyenes elérést
generálhatunk oldalunkon.

Miért fontos a SEO?

A keresőoptimalizálással elért jó helyezés ingyenes forgalmat generál oldalunkra. Ezt nevezzük organikus, vagy természetes forgalomnak. Ennek elsődleges, vagyis legnagyobb előnye, hogy nem kell fizetni az átkattintásért, mint a Google fizetett hirdetéseiben. A második, hogy manapság az internethasználók 90%-a Google rendszerét használja, ergo nagyon nagy forgalmat képes generálni egy-egy jó kulcsszóra elért eredményünk. A harmadik fontos tényező, hogy tisztában kell lennünk a keresők milyen keresési szándékkal keresnek, így ennek tudatában készíteni minőségi tartalmakat, hiszen így fog minket” ajánlani”, vagy megjeleníteni a Google.

Alapok....

A Google találati listában való megjelenésünket több mint 200 tényező határozza meg, bár leegyszerűsítve 9 fontos rangsorolási tényezőt különböztethetünk meg. Ezek a tényezők három nagy kategóriába sorolhatók.

Technikai keresőoptimalizálás:

A weboldal technikai jellemzőit, felépítését, infrastruktúráját jelenti.

On-page keresőoptimalizálás:

Itt elsősorban a tartalom minőségére, belső linkelésre, testre szabásra, optimalizálásra gondolunk.

Off-page keresőoptimalizálás:

Itt Minden, ami a weboldalon kívüli részletet jelenti, nagy hangsúllyal az oldalra mutató linkeket, melyek hivatkoznak ránk.

Kulcsszókutatás....

A weboldal kialakításánál, egyik fontos szempont a kulcsszókutatás. Igy mindig ezzel kezdem a munkát. Mi ennek a lényege? Megtaláljuk a vállalkozásához illő releváns kulcsszavakat, melyre kisebb a verseny, így elérve ezekre jobb helyezés. Fontos szem előtt tartani, hogy egy adott kulcsszó nehézsége ne legyen túl magas, alacsonyabb versenyben könnyen elérhető egy jó helyezés.

SEO audit, Amiben segíteni tudok.....

Ha meglévő weboldalról van szó, ennek SEO elemzésével kezdem. Számos fontos szempont mellett, megvizsgálom ezen szempontok, valamint analitikai eszközök által mutatott számok segítségével a weboldal teljesítményét. Ezen szempontok a következők:

  • Technikai auditálás lényege a weboldal szerkezetének vizsgálata, ahol feltárom az esetleges hibákat, ennek tükrében javaslatot teszek további fejlesztésére.
  • Az on-page audit során belső, illetve kifele mutató linkeket, illetve az elérhető tartalmakat vizsgálom át. Fontos megnézni, hogy mely oldal tartalmak teljesítenek megfelelően, illetve melyeket kell fejleszteni, ennek tükrében javaslatot teszek ennek fejlesztésére.
  • Az off-page vagy linkhálózat vizsgálata során a kintről, az oldalra mutató linkeket elemzem, felmérve a jelenlegi linkprofil erősségét.

Kérjen ajánlatot!

EDU WEBMARKETING

TEL.:06(30)35-94-131

Email:hello@eduwebmarketing.com

SZOLGÁLTATÁSOK

WEBDESIGN TERVEZÉS

WEBLAP AUDIT

ARCULATTERVEZÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

KEZDŐ VÁLLAKOZÁSI PROGRAM

 

© Copyright 2020. Edu webmarketing
minden jog fenntartva!