AMIT GARANTÁLOK

AVAGY, MIÉRT ÉRDEMES VELEM DOLGOZNI?

Munkámban nemcsak ügyfeleim igényeinek kielégítése, üzleti céljainak szem előtt tartása, de számos más szakmai szempontot is fontosnak tartok, mely garantálja az együttműködés, valamint az elkészült munka minőségét.

Átlátható árazás

Pontosan, szerződésben meghatározva, tervezve dolgozom. Minden igényhez megkeresem a megoldást, így tiszta képet adva a teljes végösszegről. Igy ügyfeleim azt az összeget fogják fizetni, melyben megállapodtunk, s rögzítetük a szerződésben.

Keresőbarát honlap

Weboldalán minden alapvető SEO optimalizálást elvégzek, mely szükséges a megjelenéshez, pontos indexeléshez. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a sebesség optimalizálására, hiszen enélkül már nem lehet hatékony eredményt elérni a keresési találatokban.

Átgondolt megjelenés

Vizuálisan vonzó, átgondolt megjelenés mellett nagyon nagy hangsúlyt fektetek a felhasználói élmény tervezésre, hiszen csak így találják meg látogatói gyorsan azokat az információkat, amiért az Ön oldalára látogattak. Ez a weboldal egyik titka!

Reszponzív webolalak

A weboldal mindennemű tervezésénél nagy hangsúlyt feketetek arra, hogy minden képernyő méretben ugyanolyan jól megjelenjen. Legyen szó asztali, tablet vagy mobil nézetről, álló vagy fektetett pozícióban.

Garancia a munkámra

Az általam készített weboldalak munkám digitális lábnyomai. Igy mind ügyfeleimre, mind munkáim hosszútávú, stabil működésére nagyon nagy hangsúlyt fektetek. Egy év garanciát vállalok, de probléma esetén számíthatnak rám.

Biztos működés

A piacon jelenleg legstabilabb működésű, piacvezető sablonokkal, oldal építőkkel dolgozom, melyet hosszú ideje számos együttműködésemben használtam már, s felhasználók százezrei igazolnak a világban.

Teljesen hivatalosan, szerződéssel, elektronikusan számlázva dolgozok. Minden tételért kifizetési bizonylatot adok. Áraimat nem terheli ÁFA.

MUNKAMENET

Kapcsolatfelvétel után
Első konzultáció

Amennyiben megnyerte referencia anyagom a tetszését, egyeztetjük a fontosabb részleteket. Fontos részlet lehet a weboldal nagysága, struktúrája, üzleti célok, funkciók. A konzultáció során azokat az alapvető információkat szeretném megtudni, melyből első benyomásként kialakíthatok egy képet mindarról a tevékenységről, amivel Ön foglakozik. Ezáltal kialakítva a megjelenést, színeket, betűtípust, valamint grafikai munkákat. Nagy vonalakban már tudok megközelítőleges árat mondani, melyet elfogadás esetén konkretizálunk.

Szerződéskötés
Pontos szerződés, ütemterv

Amennyiben meg tudunk egyezni a tiszteletdíj felöl, hivatalos szerződésben konkretizáljuk a weblap készítésének mindennemű részleteit. Ilyen lehet a telepített kiegészítők, elvégzett tervezési feladatok, SEO optimalizáció, telepítési háttérmunkák. Fontosnak tartom, hogy ne csak a határidőt tartsam, hanem ezt ütemtervben is rögzítsem, mintegy megtervezve a folyamatot. Ez biztosítja a korrekt, strukturált együttműködést, folyamatos szakmai kommunikációt. A munka az első résszámla befizetése után kezdődik.

Munkafolyamat
A szerződés üzemtervében rögzített feladatok

A szerződésben pontosan rögzítem a tervezés ütemét, hiszen ezek egymásra épülő, folyamatos egyeztetést igénylő feladatok. Ügyelek, hogy pontos, s széleskörű megoldásokat, lehetőségeket kínáljak ügyfeleimnek, utat mutatva a legjobb megoldások fele mind megjelenésben, mind fotós, szöveges tartalomban. Munkámban fontosnak tartom a transzparenciát, így mindent szakembertől elvárható igényt elmagyarázok példákkal. Fontos, hogy munkám ellenőrizhető legyen.

Tartalom
A weboldal tartalmi feltöltése

A weboldal tartalma lehet szövegezése, fotóanyagok, grafikák, videók stb. Természetesen minden feladatban maximális szakmaisággal tudok segíteni, így a vizuális terv elfogadása után, ezeket a töltöm fel. A designt tovább formálom, esetleg finomítom, együtt gondolkodva a célok eléréséhez lejobb megoldáson.

Technikai optimalizálás
Ami a jó működéshez elengedhetetlen

A weboldal jó működéséhez, valamint a forgalom méréséhez elengedhetetlen az analitikai eszközök beépítése, valamint a gyorsaság. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetek a  betöltés optimalizálására, hogy számos szakmai szempont mellett ez is egy élmény legyen mind a felhasználónak, mind a keresőmotoroknak.

Weboldal átadása
Élesítés

Teszteljük minden funkció működést, a weboldal betöltését. Amennyiben rendben találjuk, átadom a weboldal kezeléséhez szükséges adatok. Kész vagyunk!

Kérjen ajánlatot!

EDU WEBMARKETING

TEL.:06(30)35-94-131

Email:hello@eduwebmarketing.com

SZOLGÁLTATÁSOK

WEBDESIGN TERVEZÉS

WEBLAP AUDIT

ARCULATTERVEZÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

KEZDŐ VÁLLAKOZÁSI PROGRAM

 

© Copyright 2020. Edu-webmarketing