EGY FOTÓ
TÖBBET JELENT, MINT EZER SZÓ.
GONDOLATOK, ÉRZÉSEK, ÉRTÉKEK LEGPONTOSABB KÖZVETÍTŐJE.

Egy marketinges legnagyobb fegyvere
vizuális intelligenciája, mellyel képes
pontosan közvetíteni, vagy átalakítani mindazt
a tartalmat, melyet egzakt módon
kialakított elméletben

Fotózás.....

Művészettől a funkcionalitásig

Fotózással Párizsban kezdtem foglalkozni. Bár hobbinak indult, mégis fontosnak tartottam, hogy iskolában, szakképzett környezetben képezzem magam. Hogy miért? Véleményem szerint, vizuális kultúránk, intelligenciánk egyik meghatározó alapja a vizualitás, mely olyan tartalmat, értéket ad egy kreatív marketinges szakember tevékenységének, mellyel hatékonyabban közvetíthet tartalmakat, érzéseket, gondolatokat. Egy kép többet mond ezer szónál. Fontos, hogy árnyaltan, lehetőleg minden témában ki tudjuk fejezni magunkat, mely a marketing előkészítő szakaszában, majd a kreatív ötletelésnél már megjelenjen fejünkben, át tudjuk adni ügyfeleinknek.

Szakmai tapasztalatok

Ami a legtöbbet segített, hogy megértsük egymást

   Fotós tanulmányaimat természetfótózással kezdtem, mely elsősorban balatoni természetképekben örökítettem meg.

   Nagy hatással volt rám kulturális területen töltött egy év, mely alatt a Budapesti Fasori Evangélikus Egyházközösségnek dolgoztam, s számtalan épületfotót készíthettem a programokhoz. Többször segítettem fotózással állatmenhelyeknek, így a szentendrei Árvácska otthonnak is, akiknek a  “vigyél haza” projekthez kampányban segítettem.

  A SZTÁV ZRT.-vel való együttműködésemben ipari fotókat készítettem, mely újszerű látásmódot adott a műszaki területhez való viszonyomhoz. 

  A sport, a vagányság, az extrémitás mindig is közel állt hozzám, főleg, ha ezt a véletlen hozta az utcán. Ebből az élményből született a gördeszkás képsorozat.

  Az egyik legizgalmasabb webes projektemhez, a nyári erdő adta hangulatban készítettem fotókat egy masszázs stúdiónak, mely meghatározó élménye volt szakmai életemnek.

 

Kérjen ajánlatot!