TŰPONTOS PIACVIZSGÁLAT. CÉLZOTT MARKETING SZÖVEGEK. OPTIMALIZÁLÁS. PROFESSZIONÁLIS MEGJELENÉS.

Ahol a weboldal minden egyes részlete
az Ön értékeiről szól, hogy megjelenése
ugyanolyan gazdag, egyedi legyen, mint
amilyen terméke, illetve szolgáltatása!

Weboldal tervezés

Fókuszban a vállalkozás célja, egyediség, ügyfélszerzés, bevétel növelés

13 éve dolgozom marketingesként, s közel 7 éve tervezek egyedi honlapokat. Célom partnereim egyediségének vizuális megfogalmazása. Elementor tartalom építővel dolgozom, mely a világ egyik vezető Page buildere jelenleg a piacon. 

Mit ad ez Önnek?

Online megjelenésével növelheti sikerességét!

Munkám fő fókusza a vállalkozás sikere, így minden tekintetben átgondolt, strukturált, jól felépített weboldalt garantálok Önnek. Az online jelenlét egyik biztos alapja a vállalkozás sikerének, melynek elengedhetetlen része a vonzó megjelenés, valamint az informatív tartalom.

SEO optimalizáció a weboldal forgalmáért

Ha szeretné, hogy weboldala természetes keresésekre is jó találati eredményt érjen el a keresőben, ezáltal csökkentve a hirdetési kiadásokat, oldala SEO optimalizációja, valamint ennek hosszútávú tervezése a legjobb módszer az oldalforgalom növeléséhez.

Marketing tanácsadás a piaci fejlődésért

A jó weboldal mindig egy tudatosan felépített rendszer része. Fontos, hogy tisztán lássuk a piaci környezetet, így erősségeinket, gyengeségeinket egyaránt. Folyamatban gondolkodom, melyben tisztán látjuk jelenlegi helyzetünket, hiszen csak így tudunk a versenytársak elé kerülni.

Transzparencia

Munkámban az egyik legfontosabb tényező, az ögyfélközpontú szemlélet mellett, az átláthatóság. Mind szerződésben, mind az együttműködés során egyértelműen kommunikálom, illetve teszem érthetővé mindazt a folyamatot,  melyet létező példák szerint teszek világossá. Miért elengedhetetlen ez? Egyrészt fontos megérteni, mitől működik jól egy weboldal, mit várhatunk pl. a SEO optimalizációtól, vagy mit jelent a  merketing szemléletű honlaptervezés. Mitől adok többet, mint mások. Együttműködéseim során folyamtosan kommunikálok ügyfelimmel, valamint heti szinten biztosítok konzultációt. 

Amiért ajánlom magam!

PONTOSSÁG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Egy időben egy munkát vállalok, amit teljes mértékben ügyfeleimre koncentrálok. Hívása elsődleges, így legrövidebb időn belül visszahívom. Bármilyen problémája is legyen, a lehető legrövidebb idön belül megoldást találunk.

SZENVEDÉLYES MUNKAMORÁL

Munkám hivatásom, mely egyben legfőbb szenvedélyem. Az Ön megelégdettsége az én “lelki” fizetésem. Proaktív vagyok, igyekeszem Ön előtt járni gondolatban, megnyitni ismeretlen kapukat. Ha kettőt kér, én hármat  fogok adni!

SZIGORÚAN BETARTOTT SZERZŐDÉS

Ütemtervvel dolgozom, melyre kőbe vésett szabályként tekintek. Semmiféle kifogást nem fog hallani a határidőkre, szerződésben foglalt munkára, valamint az eredményekre. Amit vállaltam, az fogja látni határidőre.

Munkák, melyre büszke vagyok.....

Legyen szó weboldalról, webshopról, vagy épp bemutatkozó landing page-ről, egyedi megoldásokat kínálok ügyfeleim elvárásainak megfelelően. Vizuális megoldásaimban, mindennemű marketing szempont mellett, szem előtt tartom a megnyerő megjelenést, az egyediséget, a betöltési sebességet, valamint a reszponzívitást, hiszen tudjuk, hogy az érdeklődőből így válhat valódi vásárló.

Fehérnemű webshop

Egy weboldal, mely minden részletében vibrálóan erotikus és érzéki.”Work is sexy”. Ezt adta meg a kissyou webshop, melynek küldetése az elegancia közvetítése

Dental oldal

Referencia oldal. Egy képzeletbeli rendelőnek készítettem, mivel nagyon szeretem megjelenésében a fogászati témát.

Dolgosfiuk

Gyorsszolgálati landing oldal, mely játékosságában közvetíti szakmaiságát. Mindig nagy öröm rajzos témával dolgozni.

Landing page

Egy igazán fiatalos projekt, a digitális tér “virtuózainak”. A Minner akadémia egyik partnerének Amazon értékesítési oldala. Szakmai életem első rajzos támája.

Vengégház

Természetközeli élményt, harmóniát közvetítetni egy weblappal mindig egy felemelő szakmai kihívás. Ez sikerült a Forrásvölgye Vendéház projekttel!

Webshop

A Napszemüveg webshopnak az arculatát, brand tervezését, logóját, szövegezését, valamint  részben fejlesztését végeztem divat témában.

Masszázs

Első masszázs oldal, melyet a 16. kerületben található stúdió tulajdonosának készítettem. A tervezés mellett, az oldalon található fotók egy részét is én készítettem.

Atitkoskert

Uliczki Dóra a szakma kiemelkedő kerttervező szakembere, aki a Velencén található Atitkoskert megálmodója, megvalósítója.

Horvathlaser

Nagy megtiszteltetés volt Dr. Rózsa Károly találmányának, a Safe laser egyik partnerének weboldalt tervezni.

Sztáv Zrt.

Több mint 45 évre visszatekintő műszaki szakembereket képző felnőttképző intézménye, melynek új arculatot, megjelenést adtam.

Kasai Jhofinn

Első egyedi tervezésű honlapom, melyet a karib származású előadóművész, zeneszerző producernek Kasai Jnofinnak készítettem.

Musicalive

Zenészként hálás feladat zenészeket támogató programnak weboldalt tervezni, s értéket közvetíteni.

Kérjen ajánlatot!

EDU WEBMARKETING

TEL.:06(30)35-94-131

Email:hello@eduwebmarketing.com

SZOLGÁLTATÁSOK

WEBDESIGN TERVEZÉS

WEBLAP AUDIT

ARCULATTERVEZÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

KEZDŐ VÁLLAKOZÁSI PROGRAM

 

© Copyright 2020. Edu-webmarketing