A NYUSZI TÖRTÉNETE

A történet 8 hónapos koromban kezdődött, amikor megkaptam az első nyuszimat.

Apu egykori kollegája, Konyári János feleségtől  kaptam a mai napig megtartott plüss “nyuszót”, mely minden bizonnyal egy olyan alapélménye lett a  személyiségemnek, mely mint egy archetípus, több szinten értelmezve, elkíséri pályámat, személyiségemet, valamint mindennemű, meglehetősen mókás karakteremet. A család rendszeresen tartott házi kedvencként nyuszit. Az utolsó “Pünkösd Tepsike” néven volt velünk. Sokat figyeltem, ahogyan viccesen hátradobott lábakkal, megelégedve eszi a répát, tápot, gyümölcsöket anyukám által kirakott napernyő alatt. 

"A gyermekkor nemcsak a gyermekek kiváltsága"

A gyermek ösztönszerűen formálja újra a valóságot, mintegy darabokra vágva annak részeit. Új kontextusban értelmezve teremt újszerű megoldásokat. Sajnos a nevelői, illetve szocializációs környezetünk, saját nevelési mintázata alapján zárja be, vagyis tiltja le ennek mindennemű forrását. Az alkotó pont ezt a képességét őrzi meg, vagy találja újra, hogy a megszokottból új utakat mutasson, hiszen a világ rendje a folyamatos változás, megújulás.

"Ugorj ki a megszokásból"

A szlogen pontosan ebből a hagyományos értelemben vett “ugyanolyanságból” való kilépést érzékelteti. Mindazzal a vitalitással, melyet a vízparti környezet, a játék öröme, a felszabadultság, s melyet mindennemű munkámban, szemléletemben, vizuális gazdagságomban képviselek. Életvitelemben fontosnak tartom a természettel való folytonos, s aktív kapcsolatot, hiszen ezeket az energiákat viszem bele szövegeimbe, tervezett oldalaimba, brand tanulmányaimba, zenei alkotásamba. A humor, mint nyelvezet első helyen áll a mindennemű szakmai, illetve hétköznapi nyelvhasználatomban. Balaton partján nőttem fel, mely olyan élményként, inspirációként van jelen személyiségemben, adottságaimban, illetve ennek gazdag vizualitásában, melyet büszkén képviselhetek.

EDU WEBMARKETING

TEL.:06(30)35-94-131

Email:hello@eduwebmarketing.com

SZOLGÁLTATÁSOK

WEBDESIGN TERVEZÉS

WEBLAP AUDIT

ARCULATTERVEZÉS

GRAFIKAI MUNKÁK

KEZDŐ VÁLLAKOZÁSI PROGRAM

 

© Copyright 2020. Edu-webmarketing